Αγώνες

TOMAZO SERVICE

Η Ομάδα

Πλήρως καταρτισμένη ομάδα, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του motosport.
Η ομάδα εμπνεύστηκε και υλοποιήθηκε από τον Νικόλαο Τομάζο το 1978 όπου υποστήριζε το Opel Ascona Α του παγκόσμιου πρωταθλητή Valter Rohrl όταν το αμάξι ήταν σε ελληνικά χέρια, όπως επίσης και ένα OPEL ASCONA 400 GROUP B.

Η ομάδα συμμετείχε και σε διοργανώσεις μεγάλων αγώνων όπως στις Super Special Stages του Rally Acropolis στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών, στον ιππόδρομο και στο Τατόι με ιστορικά αυτοκίνητα.

Αποτελείται από άτομα με γνώση, σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα, με συνεχή εξέλιξη και κατάρτιση. Ήδη συμμετέχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα , υποστηρίζοντας 2 Subaru Impreza STI.

Στο παρελθόν έχει υποστηρίξει πολλά και ανταγωνιστικά αυτοκίνητα (π.χ. τα πρώτα Mitsubishi Lancer Evo, Peugeot 106 και 306, Mitsubishi Lancer evo 6 Tommy Makkinen Edition).

Επίσης η ομάδα υποστηρίζει και τα ιστορικά αυτοκίνητα σε αγώνες sporting (χρονομέτρησης όπως τα σύγχρονα) αλλά και regularity (ειδική χρονομέτρηση για πιο παλιά οχήματα).

Ο υπεύθυνος και αρχιμηχανικός της ομάδας Παναγιώτης Τομάζος έχει συμμετάσχει ενεργά σαν συνοδηγός σε πάνω από 60 αγώνες αυτοκινήτου.
Τα τελευταία 15 χρόνια έχει υποστηρίξει τεχνικά διάφορες κατηγορίες αυτοκίνητων σε όλους τους τύπους αγώνων (rally, circuit, αναβάσεις).
Η ομάδα του έχει υποστηρίξει αγωνιστικά σε διεθνείς αγώνες (Rally Acropolis) εντός αλλά και εκτός συνόρων.